Aula Ambiental Bosc Turull

Aula Ambiental Bosc Turull

Descripció

L'Aula ambiental Bosc Turull és un equipament d’educació ambiental gestionat per l'associació Societat Catalana d'Educació Ambiental.

Centrem la nostra activitat en fomentar el coneixement i la protecció de la biodiversitat promovent la participació veïnal, d’entitats ambientalistes i socials, d'escoles del barri i el treball en xarxa. Per això, es busca fomentar la innovació i la transformació social des de l’educació ambiental, la participació i la cohesió social. Així doncs, l’equipament és l’espai relacional que fa de pal de paller al projecte, fomentant la col·laboració entre els usuaris i usuàries de l’Aula i promovent projectes conjunts i en xarxa aprofitant sinèrgies i potencialitats.

L'equipament s'ubica a la part forestal del Park Güell, compta amb 4 hectàrees de bosc mediterrani, horts comunitaris i municipals, i diversos projectes i iniciatives d'experimentació i millora de l'entorn de diferents col·lectius.

Reivindicació

Volem crear nous vincles socials centrats en la sostenibilitat urbana, la conservació de la biodiversitat i el treball en xarxa, tot vinculant l’educació ambiental amb els projectes comunitaris i de transformació social.

Necessitem espais de trobada que actuïn com a agents dinamitzadors del teixit veïnal i que permetin generar espais creatius de reflexió col·lectiva per repensar maneres de fer per construir un mon més just i ecològicament viu.

Oferim l'equipament com a espai d'aprenentatge a la natura comunitari i proposem tastets o càpsules formatives que convidin a la gent a passar a l’acció als nostres barris, pobles i ciutats per aconseguir una vida més sostenible, justa i feliç i ajudin a transformar la ciutat en un espai resilient i ecològicament viu.

Detalls del espai

Any creació: 2014

Forma legal: Associació

Web: http://www.boscturull.cat

Facebook: https://www.facebook.com/Aula-Ambiental-Bosc-Turull-1535534293376889/

Twitter: https://twitter.com/boscturull

Direcció:
Passeig de Turull, 2
Barcelona 08023
Espanya

Copyleft © 2016