Ateneu Popular 9 Barris

Ateneu Popular 9 Barris

Descripció

L'Ateneu Popular 9barris és un centre socio-cultural públic que funciona segons el model de gestió comunitària; el qual parteix de l'acció ciutadana i de la proximitat al territori i entén l’acció cultural i artística com a eina de transformació social.
En el terreny artístic, es pretén potenciar la creació i fomentar la formació artística des d'una òptica no mercantilista, compromesa socialment, amb l'ànim de donar suport a la creació de circ contemporani.

En el terreny de la programació i difusió cultural… Acostar propostes als barris, potenciar cultures emergents, afavorir exhibició de projectes culturals de territori i de ciutat.
En el context socioeducatiu, afavorir i fomentar el compromís social i solidari entre els/les ciutadans i els seu esperit crític, mitjançant els valors i formació que proporciona el Circ Social com a eina educativa, element definidor del projecte Ateneu des dels seus inicis.

Reivindicació

La cultura com a potencial mobilitzador i transformador, de les persones i els territoris, gestionada des de les comunitats amb mecanismes de democràcia directa i participació, col·lectivament.

Detalls del espai

Any creació: 1977

Forma legal: Associació

Web: http://www.ateneu9b.net

Facebook: http://facebook.com/ateneu9b

Twitter: http://@ateneu9b

Direcció:
Portlligat, 11-15
Barcelona 080042
Spain

Copyleft © 2016